Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

De scheidsrechters

Iedereen moet zich binnen het veld aan de spelregels houden. Dat zal niemand ontkennen, maar toch is het noodzakelijk dat elke wedstrijd door een scheidsrechter wordt geleid. En die rol nemen wij bij SCPB'22 erg serieus. Daarom is er de Scheidsrechterscommissie.

Een groep super-enthousiaste SCPB '22 leden die zich inzet voor de kwaliteit van de wedstrijdleiding. En die in de praktijk nog een stap verder gaat: door zich ook buiten het veld bezig te houden met het handhaven van de Waarden & Normen binnen onze club. Om mensen aan te spreken als zij een keer ‘uit de bocht’ vliegen.

Ook scheidsrechter worden

Maar scheidsrechters heb je nooit genoeg. Dus is in de Vrijwillige Vacaturebank permanent een oproep aan mensen om zich voor de scheidsrechtersopleiding te melden. Ook worden enthousiaste vrijwilligers, ouders en begeleiders voortdurend opgeroepen zich beschikbaar te stellen voor bijvoorbeeld het leiden van een wedstrijd van de jeugd. Het is maar een kleine stap. Stuur een mailtje aan communicatie@scpb22.nl en geef aan dat je geïnteresseerd bent. Wij nemen snel en vrijblijvend contact met je op. Je doet onze spelertjes en spelers hier een enorm plezier mee. Dus gewoon doen! En wie weet leid je over een enkele jaren de Champions League finale!

De spelregels

Wil je op de hoogte blijven van de spelregels download dan hier spelregels veldvoetbal '22- '23.