Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Contributie-inning start op korte termijn

7 november 2022
Contributie-inning start op korte termijn

De inning van de contributie vindt normaal gesproken plaats in de maand augustus. Door omstandigheden die te maken hadden met de officiële fusie van SC Badhoevedorp en Pancratius is dit helaas al enkele keren uitgesteld. Binnenkort kunnen alle leden een verzoek tot betaling verwachten.

Sinds het begin van deze competitiejaargang '22 - 23 voetballen we als SCPB ’22. Pas op 28 oktober is eindelijk ook de fusieakte officieel door de notaris ondertekend. Hiermee is de fusie nu ook juridisch afgerond. De noodzakelijke registraties bij de Kamer van Koophandel hebben inmiddels ook plaatsgevonden en bij de bank is de naamswijziging doorgegeven. Dit betekent dat we de contributie-inning nu kunnen doen onder de nieuwe naam SCPB ‘22.

Administratieve afhandeling via ClubCollect

Het Bestuur besteedt de contributie-inning uit aan een externe partner, te weten ClubCollect. Hierdoor kunnen alle leden eenvoudig, snel en gemakkelijk de betaling doen. Oud-Pancratius leden zijn bekend met deze manier van inning. Voor oud-leden van SC Badhoevedorp is dit nieuw. Alle leden ontvangen een mail en hoeven slechts de instructies te volgen. Clubcollect biedt diverse betaalmogelijkheden, voor meer info hierover verwijzen wij je naar www.clubcollect.nl
Wij gaan ervan uit dat je begrip hebt voor het uitstel en hopen dat iedereen snel aan zijn contributieverplichting zal voldoen, zodat wij alle rekeningen kunnen blijven betalen in deze – ook voor de club – financieel zware tijden.

Gemeentelijke bijdrage

Indien je van mening bent in aanmerking te komen voor een financiële ondersteuning bij het betalen van de contributie, bijvoorbeeld via het Jeugdfonds Sport Amsterdam, het Jeugdfonds Noord-Holland, de Stichting Leergeld Haarlemmermeer of uw ziektekostenvergoeding, kijkt u dan op deze pagina voor de mogelijkheden https://scpb22.nl/contributie.

Vragen graag via e-mail

Mochten jullie toch nog vragen hebben over alle informatie in dit bericht en de afhandeling via ClubCollect, ga dan alsjeblieft niet bellen, maar stel je vraag aan de ledenadministrateur via ledenadministratie@scpb22.nl.