Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Technische staf seizoen ’23 – ’24 rond

22 februari 2023
Technische staf seizoen ’23 – ’24 rond

Eerder meldden we al dat Patrick van Leeuwen volgend jaar voor de groep staat. Nu zijn ook de contracten met de andere stafleden getekend.

Volgend seizoen stapt het standaard team van SCPB ’22 over naar de zaterdag. Er wordt – zoals de KNVB dat noemt – ‘horizontaal overgestapt’. Dat wil zeggen dat het huidige Zondag 1 op zaterdag gaat spelen in de 2e klasse. Tenzij Danny Hijzelendoorn in zijn laatste maanden nog een afscheidscadeautje krijgt van zijn spelers: een kampioenschap of promotie na de nacompetitie. In dat geval spelen we volgend seizoen zaterdag 1e klasse.

Op de foto vlnr: Johrit Schellingerhout, Patrick van Leeuwen, Arie Hulsebos, Mike Vos, Kyle te Pas, Rogier Schrama en Danny Flemming.

Nieuwe technische staf

Onlangs rondde Danny Flemming, bestuurslid Voetbaltechnische zaken selectie en Johrit Schellingerhout, voetbaltechnische zaken jeugd de contractbesprekingen af met de stafleden die Van Leeuwen bij gaan staan. Arie Hulsebos en Edinho Lith gaan aan de slag als assistent-trainer. Rogier Schrama blijft de keeperstrainer. Kyle te Pas vult de rol in van teambegeleider en is daarmee de opvolger van Tonnie van Eijk. Mike Vos kennen we als de trainer van de O23-1, wat hij ook in het volgend seizoen zal zijn, en zal op de dinsdagavonden meelopen bij de trainingen van de seniorenselectie van Patrick van Leeuwen. Daarmee hopen Flemming en Schellingerhout een goede doorstroming van jeugdspelers op gang te brengen.

Grensrechter gezocht

Het enige waar we nog naar op zoek zijn is een vrijwilliger die de rol van grensrechter op zich wil nemen. Aanmelden kan bij Danny Flemming via tc@scpb22.nl, maar je kunt natuurlijk ook gewoon eens langsgaan op een training of bij een wedstrijd om kennis te maken met trainers/spelers en staf