Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Roy Mesman nieuwe coördinator Onderbouw

28 maart 2023
Roy Mesman nieuwe coördinator Onderbouw

Roy Mesman, op dit moment nog trainer van ons Zaterdag- 1 elftal volgt met ingang van het nieuwe seizoen Branco Hellinga op als coördinator Onderbouw.

Vooruitkijkend naar het seizoen 2023-2024 heeft de Technische Commissie (TC) van SCPB’22 het contract van ons Hoof Jeugdopleidingen, Bert Rijmers, al verlengd. In de onderbouw van de jeugd moeten wij helaas afscheid nemen Branco Hellinga. Branco heeft de afgelopen twee seizoen invulling gegeven aan de taak als Onderbouw coördinator en in de jaren daarvoor heeft hij diverse jeugdteams getraind en begeleid binnen onze vereniging.

Vleugels uitslaan

Als “jongen” van de club heeft Branco aangegeven zijn vleugels uit te willen gaan slaan; zowel als trainer, coördinator als speler. Wij zijn trots en zeer content dat dit soort jongens onze vereniging de afgelopen jaren hebben geholpen om de jeugd op zijn manier te begeleiden en te onderrichten in het voetbalspel. Branco wensen wij dan ook heel veel succes als trainer en speler en we hopen hem nog regelmatig te morgen begroeten op ons complex. Branco, bedankt voor je tomeloze inzet en wie weet kruisen onze wegen elkaar weer in de toekomst.

Wij wensen Roy veel succes in deze nieuwe rol en kijken uit naar een verdere uitbouw van onze jeugdafdeling.