Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Ben jij het voetbaltalent waarnaar SCPB'22 op zoek is?

28 maart 2024
Ben jij het voetbaltalent waarnaar SCPB'22 op zoek is?

Sportcombinatie Pancratius Badhoevedorp ‘22 is op zoek naar voetbaltalenten voor het seizoen 2024-2025 om de selectieteams te versterken. Onze bovenbouw speelt op divisieniveau en de onderbouw op hoofdklasseniveau.

SCPB'22 is een club met ambitie. Het eerste team is vorig seizoen gepromoveerd naar de 1e klasse. Een continue aanvoer van talenten vanuit de jeugd is een speerpunt van de vereniging om ook op de langere termijn de selectie op een stabiel hoog niveau te houden. De clubs is daarom op zoek naar talenten die aan kunnen sluiten op het niveau dat wij nastreven. Bij SCPB'22 staan professionele trainers voor de groepen die jou een stap verder helpen in jouw voetbalcarrière. Eerst bij SCPB'22 en wie weet later wel al als profvoetballer in het betaald voetbal.

Aanmelden

Denk jij dat je kunt aansluiten bij een selectieteam van SCPB'22? Ben jij precies het talent dat wij zoeken? Meld je dan online aan via dit aanmeldformulier. We nemen contact op voor een proeftraining. Vragen? Neem dan contact op met Bert Rijmers, Hoofd Jeugdopleidingen via 06-53434533 of  hjo_scpb22@outlook.com. We kijken uit naar je reactie!

MELD JE DIRECT AAN

Over ons

SCPB’22 is trots partner van AZ. Een aantal spelers heeft bij AZ stage gelopen en sommige zijn aangenomen om te komen trainen en spelen. Daarnaast komen scouts van andere BVO’s zoals Ajax, PSV, Feyenoord en Volendam regelmatig bij ons kijken. We zijn gevestigd in Badhoevedorp. Onze club ontstond op 1 juli 2022 uit de samenvoeging van RKSV Pancratius en SC Badhoevedorp. Beide kennen een rijke geschiedenis. We spelen op 'Sportpark de Schuilhoeve' in rood, zwart en wit. We omarmen sportiviteit, respect, diversiteit en een positieve houding naar leden en bezoekers.