Close Menu
SCPB '22 is een sportieve samenvoeging van Pancratius en SC Badhoevedorp

Zondag 19 mei: Mini Mix 2024

29 maart 2024
Zondag 19 mei: Mini Mix 2024

Op zondag 19 mei 2024 is het EINDELIJK weer zo ver, het alom gewaardeerde en geprezen SCPB HSI Mini Mix toernooi. Wie gaat er dit jaar naar huis met de Willem Bakker wisselbokaal? Schrijf je snel in

Op de zondag van het feestweekend gaan wij er weer een gezellige en sportieve dag van maken. Vanaf heden is de inschrijving geopend. Een team kan worden ingeschreven door een e-mail te sturen naar MiniMixSCPB@hotmail.com

Plaats voor 48 teams

Wij hebben dit jaar plek voor 48 teams, dus wees op tijd met inschrijven want VOL=VOL! De feestweek is op zondag nog in volle gang. Na afloop van het toernooi zullen er vanaf 15:30 uur dan ook optredens zijn van onder andere Henk Schulz, Xander de Buisonjé, Maria Julia en Mike Peterson.

De toernooicommissie bestaat dit jaar uit Jos Schönhage, Rob Wichard, Ron Houthuizen, Pauline Schönhage en Ryanne Schönhage. De commissie hoopt op een geslaagde dag met mooi weer en we zien jullie op 19 mei.

De regels

De regels met betrekking tot inschrijven zijn:

  • Het toernooi is alleen voor leden en oud-leden van SCPB, R.K.S.V. Pancratius of SC Badhoevedorp.
  • Vermeld de voor- en achternaam van de spelers in het team
  • Wij willen 1 naam van de aanvoerder/leider van het team waar wij contact mee kunnen opnemen
  • Daarnaast is het van belang dat er een telefoonnummer bekend is van de aanvoerder/leider
  • Vermeld bij de inschrijving of het team recreatief speelt of voor prestatie, bij voldoende belangstelling organiseren wij 2 categorieën.
  • Jouw inschrijving is pas bindend als de organisatie jouw inschrijving schriftelijk bevestigd bij de contactpersoon

Teamnaam

Tot slot. Wij houden van creativiteit met betrekking tot de naam van het team. Echter, vragen wij rekening te houden met onze jonge bezoekers. Beledigende, racistische, discriminerende of seksistische namen worden geweigerd!

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET HSI MINI MIX TOERNOOI 2024